INTET NYTT FRA TRØNDELAG, SJØ…

Midnatt er passert med drøyt sju timer. Trolig har ingen av de ti tause menn fra Trøndelag innrømmet beføling av Morten Søbergs telefon hvorfra meldingen Vi har lyst på fitta di utgikk med lysets hastighet over grensa, vestover til Lærdal og vekket Liv Signe Navarsete der hun lå i senga si en februarnatt i 2016.

Hvis det bare er én som vet hvem som sendte meldingen – han som prikket inn bokstavene – får vi nok aldri vite identiteten hans… kanskje på dødsleiet.
Hvis det er to om meldingen, la oss si Vigdenes og Gram, vil de aldri innrømme det – de vil jo gjerne bli gjenvalgt som ordførere.
Av en eller annen grunn tror Navarsete at Søberg ikke sendte meldingen. Aner ikke hvorfor, kanskje fordi hun tror ingen er dum nok til å sende en sånn melding fra egen telefon. Men hva om han var drita full av altfor mye medbragt, lokal “heimert” og ikke var på dass? Eller satt han på ramma og dreit, drita full og sendte meldingen?  
Alle vet at Ola Borten Moe ikke er noen fan av Navarsete. Kan han ha fått et anfall av ytterliggående ironi og sendt meldingen – uten at andre registrerte det? Da er han i så fall trygg. Moe sprekker ikke i politiavhør.
La oss si at Moe sendte meldingen og noen vet det. Sladre? Tja, Moe er boss i Trøndelag, han er 1,94 høy, har svær traktor og er ganske kvass i blikket.
Fylkesordfører i Trøndelag, Tomas Iver Hallem, dro til Chicago og har ikke vært så tilgjengelig for norske medier. Flyktet han?  
Det er fem kandidater til, hvorav to utenfor partiet – Holberg og Skinderhaug. Hvis det er en av dem, eller begge, og ingen andre vet om det, får vi nok aldri vite sannheten.
Hvis det var en av dem, og en eller flere av Senterpartiet-gutta vet om det, er det da sannsynlig at sentergutta ikke ville sladre og berge sine karrierer? Neppe, med mindre  meget personlige relasjoner foreligger.
Hva med Grande, Hjulstad og Fuglum? I trønderfylla er alt mulig. 
Litt av et mysterium. Eller ikke? Hva er sannsynligheten for at en gjeng fulle trønderfriskuser på guttetur runder av festen og går til sengs like tidlig som speidergutter og sover klokken 00.25… og at én av rabagastene holder gluggene åpne og ser sitt snitt til å sende en melding fra Søbergs telefon, som ligger og slenger på stuebordet?
Meldingens subjekt er “vi”. Kan det være tale om et samarbeidsprosjekt, at alle ville ha objektet, altså kjønnsorganet til Navarsete? Ikke utenkelig, det er jo i tråd med Senterpartiets Prinsipp- og handlingsprogram 2017 -21 – der et avsnitt er titulert Fellesskapsløsningene er framtida.
Mulighetene er mange, ingenting kan utelukkes i denne saken. Navarsete er sykmeldt, og det stunder til politianmeldelse. Absurd sak, dette… men absolutt underholdende. Hva vil Navarsete bli husket for? Kjønnsorganet sitt og temperamentet? Kanskje. Selv vil jeg huske henne som søt, med Norges nest kuleste dialekt… men som burde holdt en SMS for seg selv – den som kom fra ei hytte i Sverige…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg