BITTELITE GRANN KRIMINELL, ELLER BARE DÅRLIGE VENNER…

Har tidligere stortingspresident Eva Kristin Hansen kriminelt sinnelag? Njææ, vet ikke … men Aftenpostens siste avsløringer om rastløst pendlerboligliv, reiser til Trondheim og tilbake, valgvake 2015, overnattinger på Royal Garden (700 meter fra oppgitt bopel), pendlerbolig hist, et annet krypinn her, svære bunker med reiseregninger og enda en bunke, tyder på at hun ikke er så nøye på det.
De fleste kriminelle har til felles at de ikke utmerket seg ved matematisk rekkeutvikling da de gikk på skolen, og at de senere hen ikke i nevneverdig monn har fordypet seg i konsekvensanalyser.
De fleste innbruddstyver saksbehandler ikke på forhånd et brekk. Planleggingen er nokså rufsete, og tid medgått fra innfall til innbrudd er kanskje ikke mye mer enn fem minutter, og det faller dem ikke inn at de er kjenninger av politiet oppført med kursiv i politiets arkivboks merket moduskandidater – innbrudd, villa, hertil vedlagt fingeravtrykk og bilde.


Nåvel, Eva Kristin Hansen er nok ikke vaneforbryter, men kan det tenkes av hun i en viss henseende er å ligne med kriminelle, slik at hun handler på impuls og ikke tenker seg muligheten av at noen kan komme til å finne ut hva hun driver med, offentliggjøre det og således utlegge henne til spott og spe, om ikke til evig tid, men ihvertfall til neste sommer og kanskje utpå høsten.
Formildende omstendigheter? Det skal anføres at hun simpelthen kan ha kommet i dårlig selskap, et miljø med svært avvikende gjengmentalitet. Ja, jeg tenker på hennes venner på Stortinget… Kjell Ingolf Ropstad (KrF), Torgeir Knag Fylkesnes (SV), Tellef Inge Mørland (Ap), Sveinung Rotevatn (V), Tore Storehaug (KrF)…

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg