GRANDIS IGJEN, GITT…

Ralf ringte for fem minutter siden. Sextrakasseringssaken hans har tatt en brå vending.
– Hei, Ralf.. du høres ut til å være i godt lune.
– Ja, det skal jeg hilse å si. Politiet tok visst saken på alvor. Gjennombrudd. De er noen drivende dyktige karer, skal jeg si deg.. og harde i klypa.
– Skjerpet forhør av de fem damene?
– Knallhardt. Men politiet hadde en teori allerede tidlig i etterforskningen, en naturlig mistenkt. Damene var tøffe, lot seg ikke knekke så lett, men etterhvert fremkom at denne hytta lå ved en kornåker… trenger jeg si mer?
– Ehhh… damene tilvirket sprit fra korn de rappet, mistet alle hemninger og sendte grisemelding til deg?
– Nei..
– De hadde allerede mistet de fleste hemninger og antastet kornbonden da han var ute og kikket på åkeren sin… og mistet således den aller siste og minste rest av hemninger og sendte den fæle meldingen til deg?
– Nix.
– Kornbonden var yr og ville ha uforpliktende sex med alle de fem damene, men damene betakket seg fordi han luktet av kumøkk og gamle kjøttrester mellom tennene.. de ville mye heller ville ha sex med deg og sendte en uformell begjæring om det?
– Nope.
– Da gir jeg opp.

– Trine Skei Grande leide nabohytta. I løpet av kvelden kom hun over og ble med på festen. Hun hadde med “heimert” fra Overhalla, og alle ble fulle som sjømenn i Acapulco. Skikkelig jentefest. Grande hadde vært litt utagerende. Alle sendte meldinger hist og her i fylla, og ifølge disse damene hadde Grande tatt helt av, pågrepet noen av de andres telefoner og sendt slibrige meldinger i alle himmelretninger, en av dem havnet hos meg. De fem stakkars damene var litt redd henne.
– Du slette tid.
– Nettopp!
– Har Grande tilstått. 
– Ja, etter sterkt påtrykk fra politiet. Hun unnskyldte seg med at “æ e en helt vanlig dame voksi opp i Trøndelag, voksi opp på fæst” og “æ e førr et libberalt, demmokratisk og oppnar samfunn”.
– Men hvorfor var det så vanskelig å presse sannheten ut av de damene?
– Adjunkten med tilleggsutdanning er kulturell ildsjel og har hånd om biblioteket ved skolen. Hun elsker det biblioteket høyere enn mannen sin. Litteratur er jo kultur, og hun fryktet Grandes trusler om å stoppe bevilgninger til kulturtiltak i skolen. Hun er jo kulturminister.    
– Gudbedre.. men Grandis får seg en smekk på lanken, da? Kanskje tiltale.
– Saken er henlagt. 
– Saft suse!
– Hun er Grande, vet du… 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg