SÅ FINT SKJEGG, ATTE..

Ettersom jeg synes skjegg er så sabla stilig, hadde jeg tenkt å skrive litt om Bjørnar Moxnes og hans fabelaktig flotte skjegg. Men det går jo ikke, facebook er tydelig i sin retningslinje:
Vi tillater ikke innhold som uttrykker støtte for eller gir ros til grupper, ledere eller personer involvert i organisert hat.
For det er jo slik at Bjørnar Moxnes og hans partifeller i Rødt representerer en ideologi som siden den russiske revolusjon i 1917 har tatt livet av så mange millioner mennesker at selv den skarpeste regnesentral ikke henger med.


Mao ligger helt på topp. Hvor mange han avlivet, vet ingen. Stalin ligger på andreplass, Pol Pot kverka cirka en fjerdedel av egen befolkning på 70-tallet, østtyske myndigheter muret inn egne innbyggere og syntes det var helt greit å drepe de som ville flykte til Vesten.
Verdens kjekkeste revolusjonsromantiker, Che Guevara, gikk ikke av veien for egenhendig skyte meningsmotstandere i Havana.. og Gud vet hva vår egen Pål Steigan – verdens dølleste revolusjonsromantiker – og hans AKP(ml)-kamerater hadde fått seg til å gjøre om de hadde fått sjansen og noen pistoler.
Felles for alle disse karene var hat rettet mot de som ikke var enige med dem. Man skulle tro Moxnes og hans kommunistvenner ville se hen til denne historien, lære av den og dernest legge ned Rødt og melde seg inn i mer demokratisk anlagte partier, eller lokale sjakklubber og hageblomstforeninger.
Men, nei.. de hyller Karl Marx, dyrker troen på ensretting, sensur, ufrihet, vold og drap… diktaturstat, som ved realisering før eller siden ender med at noen får ordre om å starte opp svære bulldosere og lage store, rektangulære hull i bakken.
Det er synd og trist som faen, for jeg skulle gjerne skrevet et positivt og rosende innlegg om Moxnes og hans fine skjegg, men facebooks folk er jo så inni gamperæva kjipe…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg