MAKT MELLOM KLAMME KJØNNSLEPPER

Tidligere leder i Senterpartiet, Aslaug Haga, er grinete og har engasjert seg kraftig i det mange kaller “fittesaken” i Senterpartiet. Hun har ingen verv i partiet, ikke desto mindre klinte hun til og ville suspendere de ti tause menn som var på hyttetur i Sverige for to år siden.. for således presse sannheten ut av dem: Hvem hadde lyst på fitta til Navarsete? Partileder Trygve Slagsvold Vedum var naturligvis ikke så betatt av forslaget.   
Haga lar seg imidlertid ikke stoppe, for dette er en fryktelig sak… og ingen skjønner hvordan partiet kan gå videre etter dette. Dette er mye verre enn den svartbrune historien til Senterpartiet, eller Bondepartiet som det het den gangen på 30-tallet da det sugde til seg blod- og jordideologi fra Tyskland og Italia. Hertil skal nevnes at Vidkun Quisling var forsvarsminister i to Bondepartiet-regjeringer før han stiftet Nasjonal Samling i 1933. NS var altså avlegger av Bondepartiet. Dette var nok tema da Bondepartiet på 50-tallet besluttet å skifte navn – til Senterpartiet.
Litt nazikjør ække så farlig. Pågående fittesak er myyye verre, her er tale om krenkelse så fæl at det går nesten ikke an…  det handler om kjønnsorganet til en tidligere partileder, en kvinnelig sådan. Hadde det vært en mann, ville det ikke  vært så farlig, men det kvinnelige kjønnsorgan er jo hellig – blant kvinner… uansett stand, alder og funksjonalitet. Devisen later til å være: En kvinnes kjønnsorgan er alles. 
I Kristelig Folkeparti er det makt i de foldede hender, i Senterpartiet er det makt mellom klamme kjønnslepper. Aslaug Haga har handlekraft, og da forslaget om suspensjon ikke falt i smak i partiledelsen, tok hun nok noen telefoner – kanskje i affekt .
Ifølge kilder jeg ikke har så lyst til å sjekke nærmere, ringte hun i går kveld generalsekretæren i partiet, Knut M. Olsen.. som har ansvaret med å finne den onde og fryktelige mannen som trykket på en knapp og sendte den fæle SMSen fra Sverige over grensen til Lærdal i Sogn.
Olsen spiste tacorester fra dagen før, drakk vin og så på TV da telefonen klemtet. Samtalen skal ha vært omtrent slik:
– Knut, hvordan går det… noe nærmere gjerningsmannen ?
– Eehh.. jeg var i Trøndelag i går, snakket med Ola Borten Moe. Jeg var ganske pågående, presset ham litt, men han sa ikke mer enn han har sagt før. 
– Men du snakket vel med de andre?

Haga var stram i stemmen, og Olsen syntes ikke det var så behagelig. Han besluttet å lyve litt mer:
– Forsøkte å få tak i alle, men ingen svarte. Det var jo fredag ettermiddag, og…
– Du store skurtresker.. du må oppsøke dem! Tror du Moe, etter at du var hos ham, ikke ringte de andre og varslet.. hva.. tror du det??  
Olsen fant en lenestol, sank ned i den..
– Neida, men ehh… altså…
– Du må skjerpe deg! Ser du ikke alvoret i denne saken… vil du at vi skal finne en annen til å se på dette?
Olsen svettet og hadde lyst til å minne henne om at hun ikke lenger hadde verv i partiet og at han forholdt seg til partileder Vedum og resten av ledelsen, men han turte ikke.
– Joda, men…
– Ok, du hørte Vedum på Dagsrevyen i sted, gjorde du ikke. Hvis ikke gjerningsmannen står frem innen onsdag, blir det politianmeldelse. Ta deg sammen og begynn å jobbe… og du.. drit i den teite hatten din, den hjelper deg ikke mye.
Etter samtalen måtte Olsen ta seg en trippel whisky.
– Helvetes drittfitte, sa han høyt… ingen andre enn ham selv hørte det.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg