SKJØGE I OFFENTLIG SEKTOR

President Donald er i bunn og grunn forretningsmann og kremmer. Derfor er han nok veldig kostnadsbevisst og opptatt av nedbemanning og effektivisering.
Her om dagen sendte han Kellyanne Conway ut til pressen som sto oppstimlet utenfor Det hvite hus.
En journalist spurte Conway om hvilke land presidenten hadde i tankene da han sa at de som ikke liker seg i USA, kan dra hjem til landene hvori de har opprinnelse.
Conway svarte med å spørre journalisten om hans etnisitet og gjorde vel egentlig ingen god figur… hvis man ser bort fra figuren hennes.


Det første jeg tenkte da jeg så klippet:
Har Trump begynt å bruke prostituerte som rådgivere og pressetalspersoner? I stedet for to personer har han funnet en kvinne som fyller to-tre funksjoner?
Det kan jo tenkes, man må jo gå nye veier. Mange amerikanere er sjokkert over presidenten og hans uttalelser, men gudbedre.. han prøver jo bare å “make America great again”.
Amerikanerne bør slutte å sutre så fælt.. de har en president som går i bresjen for kostnadskutt i offentlig sektor, og hvem har sagt at horer ikke kan være rådgivere og snakke til offentligheten? Mange av dem er både dannede og godt utdannede.. og hyggelige, også… og Kellyanne Conway trenger bare litt mer innkjøring i jobben sin…

3 kommentarer
  1. Uansett hvor de er hentet fra, er det vel strengt tatt ikke mulig å bli mer inkompetent enn presidenten selv. – Hvorvidt dette er for trøstens ord å regne, er jeg vel mer usikker på (haha)

  2. Mrs Trump og foreldrene kunne kanskje også sendes tilbake der de kom fra.
   Egentlig burde ca hele USA returneres til andre land, bare rødhudene kan være igjen. De var der først.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg