ROMANCE IN SKEDSMO

Elisabeth Eriksen er prest og “morderisk forbannet”, hvilket kan tolkes slik at hun kan tenke seg å se bort fra det 5. bud og avlive den som voldtok hesten hennes i en stall i Skedsmo, og hun anser det som henimot et Guds under at den drektige hoppa hennes ikke spontanaborterte etterpå.
Nei, det er ikke en voldelig og overkåt rabagast av en hingst med dårlig impulskontroll fra en stall i nabokommunen som har lært seg å gå på to bein, kledd seg ut som en mann og tatt seg til rette i nattens mulm… nei, det er visst tale om en uidentifisert mannsperson, og han skal ha etterlatt seg en krakk inne hos disse hoppene.. som vel må kunne benevnes sexhjelpemiddel.

De fire angjeldende hoppene som før var snille og milde som solblanke junidager, er nå litt sure og grinete. Ikke så rart, man blir jo litt nedfor av uønsket seksuell oppmerksomhet. 
Dyrepolitiet på stedet er varslet. Nei, vi snakker ikke om en rottweiler og en norsk skogkatt uteksaminert fra Politihøgskolen. Øst politidistrikt har opprettet en “gruppe” bestående av to etterforskere satt til å undersøke brudd på dyrevelferdsloven. Sex med hest rammes av paragraf av 14, og domfellelse kan utløse inntil tre års fengsel.
En og annen pirkete og kanskje litt syk kverulant hist og her, Kløfta inkludert, vil nok kanskje anføre muligheten for at disse hoppene kan ha flørtet litt, bydd seg frem og oppfordret til uforpliktende sex med en forbirekende mann på vei fra fest til hjemmet sitt på Kløfta. Personlig tror jeg sjansen for det er liten.
Altså: De to etterforskerne bør konsentrere innsatsen i leting etter sexgrenseløse individer. De må spørre seg: Hvor finnes og ferdes de mest utagerende i denne kategorien? Politiet har jo rett som det er empiri for øyet under etterforskning av kriminelle handlinger. De ser etter mønstre og sannsynlige gjerningspersoner – moduskandidater. Det bør de fortsette med, og da er det henimot uunngåelig å ikke se hen til siste halvårs grimme nyhetsoppslag om politikeres sexeskapader…  eksempelvis tukling med småjenter, gruppesexinvitasjon til 15-åring og kanskje ikke så veldig frivillig sex i en kornåker i Trøndelag.
Naturlig å starte etterforskningen lokalt. Jeg regner med at de to dyrepolitibetjentene begynner med ordføreren i Skedsmo, Ole Jacob Flæten (Ap), og ikke legger for mye vekt på hans fortid som sogneprest i Lillestrøm. Teologisk utdannelse utelukker ingenting, det vet veldig mange katolske korgutter.
Politiet må søke bredt. Alle partier – bortsett fra Rødt – er representert i Skedsmos kommunestyre. Det er tale om 47 representanter, hvorav kanskje halvparten er menn… vi runder av nedover til 23.
Men hesteinteressen her til lands er ikke avgrenset til Skedsmo kommune, ei heller den særinteressen det her er tale om.. og det finnes politikere utenfor Skedsmo. Det er ikke så langt fra Skedsmo til Stortinget, der 100 av de 169 representantene er menn.
Da er vi allerede oppe i 123 mulige kandidater. Det er en start. Lykke til… 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg