GØY MED KLIMA

Klimadebatt er svært underholdende, og jeg prøver å følge med så godt jeg kan, men det var først for noen dager siden jeg registrerte at Greta Thunberg har fått et motstykke: Naomi Seibt, 19 år og fra Münster i Tyskland. Hun kaller seg klimarealist og tar avstand fra Greta Thunbergs spådommer om jordens snarlige totalkollaps.
Seibt, av noen kalt anti-Greta, mener Thunberg er altfor lite opptatt av fakta og savner mer nøkternhet og vitenskapelighet i  klimadebatten, som er jo er blitt ganske støyforurensende og dessuten henger nøye sammen med et annet og meget delikat politikkområde, nemlig innvandring og integrering; for det råder gjengs oppfatning blant klimaaktivister om at innpå alle klimaskeptikere i hele verden er rasister, fascister, nazister og islamhatere. Miriam Einangshaug i MDG er en av dem.


Seibt må regne med å bli overhøljet med skjells- og tabuord i tiden som kommer, og noen vil bruke hennes tyske genmasse for alt den er  verdt og hevde at hun er durkdreven nazist med gener fra oldefar som trolig var SS-soldat i Ukraina høsten 1941 og nakkeskjøt flere jøder enn epler på et epletre medio september… og en bestefar som var überallesgruppenführer i Hitlerjugend og etter skoletid hygget seg med å plage katter og fange fluer og nappe vingene ut med pinsett. Altså: En genetisk forklaring på Seibsts villfarenhet i klimaspørsmål.
Anyway, artig med disse to jentene… kanskje de møtes til debatt, Greta versus Naomi… den absolutt usjarmerende og humørløse svenska flickan från Stockholm mot den oversminkede og litt blidere kleine Mädchen von Münster. Gleder meg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg