TØFF, TØFFERE…

Lenge siden Senterpartiets generalsekretær Knut M. Olsen barberte vekk barten sin. Men nå som han er blitt detektiv og skal finne den, eller de som var så interessert i dåsa til Liv Signe Navarsete, har han limt på en løsbart – en såkalt umiddelbart. Og ifølge mine kilder har han i ettermiddag skaffet seg en tøff hatt, slik Philip Marlowe bruker. Han har byttet brille, til noe mer tidsriktig og frekt fra RayBan – solbrille med styrke. Han har knyttet slipset løst og har vært på loftet og hentet frem en gammel frakk, som ligner den Colombo brukte. Han har ingen gammel Peugeot, men en av kompisene hans eier en tilsvarende Renault. Han har fått låne den.

Olsen har nok gått litt opp i rollen som detektiv, han har til og med begynt å røyke sigaretter – Lucky Strike. Noen partifeller har dratt litt på smilebåndet, men da har Olsen sagt at det han ofte sier: “Det er viktig med rolleforståelse” og “det er viktig å se ting i kontekst”.
Det har han jo rett i. Og dessuten: Med løsbart, nye briller, tøff hatt, fransk bil og Lucky-sigaretter blir han ikke gjenkjent av de mistenkte ti tause menn. Plutselig står han i døra til en av dem, og vedkommende blir helt perpleks når han skjønner at det er selveste generalsekretærdetektiven som er på ferde og vil vite hvem faen det var som hadde så jævlig lyst på fitta til hu Liv Signe! Da blir de nok ganske skjelvne i benklærne sine, tenker jeg…
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg