LA HAM BLI, FOR FAEN…

I går ble stortingsrepresentant Abid Raja grinete fordi den uendelig gæærne muhammedaneren Mohyeldeen Mohammad ikke møtte opp i Oslo tingrett, tiltalt for trusler mot ham. Raja mener at Mohammad er en feig og ussel ekstremist som ikke tør svare for sine handlinger. 
Mohammad har dratt sin vei, helt til Marokko. Luftlinjen mellom Oslo og Marrakech er 3437 kilometer. Med bil er avstanden 4252 kilometer. Mohyeldeen Mohammad er langt pokkerivold borte. Det kaller jeg en gla’nyhet.

Norske påtalemyndigheter ser ikke slik på det. Statsadvokat Fredrik Gunnar Ranke vil ha Mohyeldeen Mohammad tilbake til Norge, slik at denne uskikkelige muhammedaneren kan få seg en lærepenge og litt ubetinget fengsel.
Ranke si sånt, han representerer påtalemakten her til lands og rett skal være rett, som det heter. Egentlig tror jeg Ranke gir faen og håper han slipper å se Mohammad igjen.
“Å være norsk og muslim er ikke forenlig”, uttalte Mohyeldeen Mohammad til Nettavisen for to år siden og minnet alle om at blind høne også kan finne korn. I samme anledning sa han at han hater Norge, ønsker å forlate landet og aldri komme tilbake.
“Jeg ønsker å emigrere snarest. De sier jeg er en trussel. La meg reise!”
Såvidt vites var det ingen som holdt ham tilbake, men han dro ikke.
Selvsagt dro han ikke. Norge er trolig verdens beste land for utøvelse av islam i alle mulige rare varianter, og man kan ytre nærmest hva det skal være uten at noe skjer.
Tullebukken har ikke turt å ta Koranen på alvor, han har ikke drept noen, ikke steinet noen… han har bare kommet med litt i overkant drøye ytringer om Raja og andre vantro – det vil si de aller fleste her til lands, men la gå.. la ham for Guds skyld være i fred der nede i Marokko. Noen ganger bør man se mellom fingre, se litt praktisk på det, være litt lur. Vi snakker vinn-vinn-vinn-vinn: 
Norsk rettsvesen slipper trynet til Mohammad, Abid Raja slipper å se trynet hans, norske fengselsbetjenter slipper trynet hans og Mohammad får bo i et land der islam er statsreligion.. kanskje han til og med kan gjenoppta sine shariastudier og erverve nye studiepoeng i hvordan man avliver vantro, homoseksuelle og utro kvinner…   
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg