HANS GLIMTER TIL

Noen har antydet overfor meg at det er litt dårlig gjort å kalle Hans Jørgen Lysglimt Johansen (heretter HJLJ) “gla’nazist”. Jeg innrømmer at det er i drøyeste laget i all offentlighet å kalle folk nazister, selv om de er av det muntre slaget.
Jeg har i grunnen ikke fulgt med så godt på denne karen, men pausen mellom Godset og Rosenborg ga meg anledning til å kikke litt på noen av twittermeldingene hans:

Men narrativet om at 6 millioner jøder ble gasset ihjel er et konstruert narrativ som er blitt til mytologi, en mytologi skapt for å fremme opprettelsen av Israel og zionistiske verdensinteresser.

Folk må ta det litt mer med ro, senke skuldrene. Holocaust er et narrativ skapt av zionistene etter krigen for å legitimere staten Israel. Det narrativet har nå kommet til veis ende og kollapser. Slapp av og deal with it.

Holocaust er et propagandagrep, en besvergelse. Get over it.

Det skjedde enormt mye fryktelig under WWII. 70 millioner døde. Selv millioner tyskere sultet og døde, drevet på flukt. Selvfølgelig ble ikke 6 millioner jøder gasset ihjel i konsentrasjonsleire, det narrativet er en ren konstruksjon.

Vi er nødt til å ta dette oppgjøret up front med jødene nå. Vi har fått nok. Jeg selv er dritt lei at jødene skal får pushe frem dette falske holocaust narrativet.

Hvor mange ble gasset? Ingen.

HJLJs norsk er ikke plettfri, språkføringen ikke øksekvass… men vi skjønner meningsinnholdet, som nok helt friksjonløst hadde passert øregangene til Himmler, Heydrich, Eichmann og vår hjemlige Vidkun Quisling… og da cupfinalens andreomgang ble blåst igang, tenkte jeg:
Griseflaks for HJLJ og hans omgivelser at han ikke var 20 år våren og sommeren 1940.
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg