I SALATEN

Jeg har tenkt litt på denne sykemeldingen til stortingsrepresentant Abid Raja. Først tenkte jeg at han er litt i sarteste laget; sykemeldt bare fordi sjefen har kjeftet litt på ham. Får det ikke til å rime. Abid Raja er jo mann, endatil muslim, og alle vet at mannlige muslimer er veeeldig tøffe. Kan det ligge noe under, noe mørkt og lummert? Både Raja og Grande jobber på Stortinget. I kantinaen der er ingen kornåker å se, men en svær salatbar.

Det er tid for julebord og førjulsløyer. Kjent sak at mange endrer personlighet ved påvirkning av alkohol, eller: Kursiverer den.
Man vet også at det finnes krefter i Venstre som vil legalisere cannabisbruk.
Alle vet at både alkohol og cannabis forstuer dømmekraften, begge deler gjør den ikke bedre. Således kan man lett komme til å forveksle korn og grønnsaker, begge deler vokser i åkrer.
Er Raja slett ikke syk? Er han bare rasjonell og har god hukommelse? Kanskje han ikke orker tanken på julebordet i Stortingets kantine og det årlige sexpresset fra en blandingsruset Grandis, som ikke går av veien for å bruke sin makt og kroppsmasse til å få sin vilje.

“Han er ute etter å ta meg”, sa Grandis telefonisk til Henrik Asheim. Hun trodde samtalen var fortrolig, men Asheim hadde – som kjent – montert høyttalere, slik at alle i rommet kunne høre, deriblant Raja.
Hva om Grandis forsøker å tilsløre virkeligheten bittelitegrann, slik politikere gjør tid om annen. Kan det være omvendt… at det er Grandis som lenge har villet ta Raja, slik hun tok en 17-åring på fest i Sør-Trøndelag sommeren 2008… og at hun nå akter å tilfredsstille sitt grådige kjønnsorgan i salatbaren på Stortinget, litt utpå kvelden…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg