ABSOLUTT MØRKT

Har Basim Ghozlan bodd uten en stein de siste årene, uten mobildekning .. eller er han bare tilbakestående og greier ikke motta og tolke informasjon … neida, han er bare muslim og jeg har aldri hørt en muslim erkjenne sammenheng mellom terror og islam. Aldri.
Basim Ghoslan er forstander i Rabita-moskeen og styremedlem i Muslimsk Dialognettverk. Han var på Dagsrevyen i går, ville kommentere uttalelser fra statsminister Støre, som i anledning 22. juli snakket om samme dato i 2011, men også generelt om ekstremisme og terror, herunder også klin gærne muslimer og hva de kan finne på av faenskap, eksemplifisert ved Zaniar Matapour … som 25. juni skjøt og drepte to menn utenfor London Pub – mens han ropte ALLAHU AKBAR
Han oppfordret muslimer i Norge til å ta et oppgjør med både handlinger og holdninger og henstilte islamske ledere om å slå av en prat med sin trosfeller med sikte på å få dem på noenlunde rett kurs.
Ghozlan syntes Støres ytringer var i drøyeste laget:
“Dette var uheldig. Dette var ikke Jonas Gahr Støre på sitt beste, for å si det sånn.”

Hva som er Støre på sitt beste, nevnte han ikke… men han hadde kanskje i tankene den gangen Støre tok muslimenes parti i karikaturstriden, og da han ikke vil fjerne blasfemiparagrafen fra straffeloven.
Om Zaniar Matapour sa han:
“Vi vet faktisk veldig lite om ham. Likevel så har både media og andre uttalt og liksom … andre personer i samfunnet begynt å kalle det terr… jeg mener islæmistisk terrorisme.”
Ufint å drite ut andres muntlighet, men stundom må man gjøre et unntak og Ghozlan kunne vært mer faktaorientert og nevnt PSTs uttalelser om motivet bak Matapours skyting.
Jada, Basim Ghozlan er litt av en friskus og lever opp til sine trosfellers grenseoverskridende aversjon mot fakta faen. I sitt repertoar har han også en ganske avstikkende versjon av 22. juli 2011:
“Det ble nevnt at angrepet var mot ytringsfrihet, mot Ap og… ehh sånn, men det var faktisk først og fremst muslimer som var målet.”
Man hever naturligvis øyebrynene en millimeter eller to, men man blir ikke overrasket; muslimer er muslimer og hvis de ikke er ofre, er det de likevel … banna bein.
Statsminister Støres henstilling om full skjerpings blant muslimer, er … ja, litt artig. Han vet nok at han snakker for døve ører, men han følte nok at han måtte si det han sa.
Tusen takk til Dagsrevyen, som sendte dette innslaget med Basim Ghozlan. Det dokumenterer ytterligere det avgrunnsdype åndsmørket som hersker i landets moskeer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg