AVLIVNING VEDTATT

Bacteria is life on Mars, but a heartbeat isn’t life on Earth? Weird.
Tekstlinjen er fra en av Tom MacDonalds sanger. Jeg synes den passer fint som kommentar til Miljøpartiet De Grønnes forslag til sterkt utvidet rett til selvbestemt abort, vedtatt på landsmøtet sist lørdag. I bresjen: Josefine Gjerde, som såvidt er kjønnsmoden og kanskje ikke ennå har vent seg til bruk av sanitetsbind.


MDG er partiet som i større grad enn alle andre partier vil verne om absolutt alt liv på livet på jorda, men de gjør ett unntak:
Gjerde og MDG vil avlive menneskefostre opptil 18 uker gamle, som nesten er halvveis i et svangerskap.
Kjapt søk på google – babyverden.no, gjennomsnittstall for 18 uker gammelt foster: Vekt – 220 gram, lengde – 18 cm, lengde isse til sete – 13.5 cm.
Allerede ved 22 dager etter befruktningen slår embryoets hjerte sine første slag (NHI).
I tillegg til utvidelsen av abortloven vil MDG avvikle kvinnekrenkende nemder og annen utidig innblanding.
Altså: Carte blanche … abort hvis fødsel ikke passer med planlagt sommerferie, eller hvis fosteret ved ultralyd viser minste tegn til avvik.
Ved landsmøtet fremkom også at MDG støtter tanken om aktiv dødshjelp. Partiet vil altså avlive mennesker før de er født og mennesker som har levd en stund.
MDG vil ikke verne det ufødte menneskeliv, men mange MDGere vil verne sjøpattedyrene i havet og vil forby fangst, til tross for at bestandene av sel og hval er store og tåler beskatning. De vil også halvere kjøttforbruket i Norge og forby reklame for kjøtt.
MDG’ere hater fossilt brennstoff og vil avvikle olje- og gassnæringen – helst før lunsj i morra, alle skal sykle og gå hele tiden og spise “biff” tilvirket av moste poteter, rødbeter, soyabønner og byggryn.
I det helt tatt er er MDG mer opptatt av dyrs velferd enn menneskers, og de vil forby henimot alt som er gøy.
Alt i alt galt å hevde at MDG er et livsbejaende parti. Kanskje ikke en regulær dødskult, men det er et parti for ekstremister, eksempelvis Lan Marie Berg, som minner litt om Maos ubehagelige rødegardister. Hun vil rive det meste av det bestående, inkludert gamle og fine trær i hovedstaden, for å gi plass til syklister.


Blir spennende å se hvordan det går med MDG ved tilstundende stortingsvalg – over eller under sperregrensen? Trolig under … hval, seler, høner, kyllinger, sauer, kuer, geiter og griser har jo ikke stemmerett.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg