DEN FÆLE NABOEN

Kan ikke si annet enn at jeg ble nokså paff og overasket i dag. I naboens hage, godt synlig for allmennheten:

Jeg forstår ikke at voksne folk kan gjøre sånt, lage en snødame med menstruasjon og utildekkede bryster. Trolig snakker vi påfunn klekket ut av en meget syk og betent hjerne – og hva er poenget?
Vedkommende har nok ikke tenkt på barn som går forbi og kanskje blir forvirret og skremt og begynner å gråte. Man må sannelig undres, hva slags signaler gir denne snødamen, hva er tanken bak … er det et pek til forbipasserende kvinner i overgangsalderen, som strever med tørre slimhinner, hetetokter og redusert konsentrasjon … eller er det et nedrig forsøk på latterliggjøring av kvinner som månedlig hensynker til tung depresjon og derigjennom utvikler markante adferdsavvik … eller er det tale om et feministisk og helt i overkant imperativt uttrykk for nedbrytning av et tabu? Ja, jeg bare spør!!!
Uansett motiv, jeg synes en slik seksualisert snødame er svært upassende og bare egnet til å forslumme nabolaget, og alle vet at saker og ting kan utarte; neste jul lager kanskje en annen nabo en homofil skrullesnømann kledd i paljettjakke, med prideflagg i hånden og ereksjon svær som en hesjestaur.
Tilvirkning av snøfigurer – især snømenn – har lang og rik tradisjon i Norge. Hver vinter kan man hist og her se koselige og blide snømenn med tykk mage og gulrotnese, som man blir munter til sinns av. Det er slik vi vil ha det … ikke snødamer utlagt som menstruerende gatetøser med rødt hår og struttepupper.
Jeg håper naboen min leser dette og straks etter går ut i hagen sin og river denne foraktelige snøhoren!

5 kommentarer
  1. Den der var jo såpass original at jeg faktisk vil gi honnør, samtidig håper jeg på snømenn med prideflagg, og det bør skje før noen finner ut at snømenn er utelukkende hvite og dermed må forbys som rasistiske.

   1. Godt innspill…. fremtidens snømenn blir nok bygget av snø iblandet brun saus, eller andre pigmentholdige stoffer 🙂

    Avslå | Svar | Hurtigredigering | Rediger | Spam | Flytt til papirkurven

    1. Dette kommer fra et tidligere barn med ekspertise i multikulturelle snømenn..
     Blåleire funker ypperlig for de mørkest hudede, mens trafikk-skitten bysnø gjør seg for alt fra de mellombrune, som f.eks midtøsten/latino til sentralasiatisk, avhengig av mengdeforholdet i blandingen med hvit snø.. 😛 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg