DEN RØFFE VEIEN TIL HETERO

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad har tenkt seg lenge og grundig om og slutter seg til resten av regjeringens forslag om forbud mot konverteringsterapi, eller homoterapi, som noen kaller det.
Jeg tror KrF er delt i denne saken. Ropstad og noen andre nærer kanskje bekymring for homokonverteringsbransjen og lurer på hvor omseggripende den er og frykter at denne virksomheten ved forbud kan gå under jorda, som det heter … eller mer presist: Flytte ut i grissgrendte strøk, langt unna nærmeste lensmannskontor – kanskje i øverst i Hallingdal.
Man kan lett tenke seg et hemmelig, landsomfattende nettverk av barske homojegere med høyt utviklede, finjusterte homoradarer som tråler by og land, fjorder og daler på jakt etter klienter … unge, sårbare homofile menn, ennå ikke helt fortrolige med egen seksualitet.
På den annen side: Noen KrFere er nok overbevist om at mange homofile helst vil vært streite og ser for seg spesialutdannede konverteringsagenter som forespeiler klientene et streit liv med kone, unger, bikkje, lang-Volvo … grilling i hagen, taco på fredager og et realt knull henimot midnatt – når ungene sover. Mange unge homofile vil nok være tiltrukket av et slikt trygt liv – og mamma og pappa ville blitt så glade.
Målet helliger midlet, vil nok noen tenke og forestiller seg flere dusin homofile menn fraktet i svære, lukkede lastebiler til homokonverteringsleire beliggende langt pokkerivold utenfor tettbygd strøk, kanskje et nedlagt gårdsbruk med traktor på låven. La oss si at en av klientene ser slik ut:


Ved ankomst må alle kle av seg fjolleklærne, inkludert rosa boxere og for små T-skjorter med dyp V-utringing. Dernest utlevering av skikkelige mannfolkklær, heri inkludert rutete tømmerhoggerskjorter og vernestøvler.
Det pedagogiske opplegget er basert på en miks av erfaringslæring (learning by doing) og eksponeringsterapi. Man kan tenke seg en vanlig dag slik:
05.30: Revelje
06.00: Frokost – tre speilegg og en neve bacon, tomatbønner og et kjøkkenglass bourbon.
06.30: Klasserom – grunnleggende mannsteori – hvordan oppføre seg som et skikkelig mannfolk. Avsluttes med utdrag fra Clint Eastwoods Sudden Impact.
07.00: Oppstilling. Sjekk av antrekk. Detektering av spor etter deodorant, hudkremer og nesespray.
07.15: Alle drikker to bokser bayerøl på styrten.
07.16: Praktisk opplæring i motorsagbruk.
07.17: Trefelling og kløyving. Stabling av ved.
12.00: Lunsj – trippel cheeseburger, masse pommes frites og to bokser pils.
12.30: Klasserom – praktisk mannstilnærming ved eksempelbruk … Trond-Viggo Torgersen versus Espen Lie, Erlend Elias versus Børge Ousland. Avsluttes med utvalgte snutter fra Terminator II.
13.00: Opplæring i traktorkjøring i både edru og beruset tilstand.
13.15: Norskopplæring i klasserom. Terping på røff språkbruk og tøffe banneord.
13.30: Samlingsstund på tunet. Alle gutta drekker øl, spikker fenalår og røyker sterke sigaretter. Blondinevitser, grovsnakk og rå latter.
14.30: Arrangerte slåsskamper uten hansker. Utslagningsprinsipp. Vinneren får en halv flaske hjemmebrent og ekstra sigarettrasjon.
16.00: Middag – tilberedes etter slakting av gris. Flesk og duppe og poteter. Ikke grønnsaker. Øl fra boks og akevitt i store glass.
17.30: Middagshvil.
17.32: Klasserom med tavle – hvordan øke skrittlengden og kunsten å sjekke damer i en fei og feie over dem uten å bruke bakluka.
18.30: Motorsykkelkjøring uten førerkort på svingete landevei.
19.30: Hard eksponeringsterapi. Et snes innleide horer nesten uten klær sprader omkring og dytter godsakene sine opp i trynet på gutta. Ereksjon belønnes med ekstra sigaretter.
21.30: Kveldsmat. Pytt i panne, speilegg, kokte griselabber og whisky uten is.
22.00: Hard pengepoker. All-in.
23.00: Kosestund med øl, potetgull og film – Quentin Tarantinos Reservoir Dogs.
00.39: Øl, potetgull og evaluering av filmen.
01.00 Natta…
Etter tre uker i denne tralten ser kanskje ovennevnte klient slik ut:


Denne teksten er opprinnelig fra desember 2019, oppdatert og mildt redigert.

2 kommentarer
  1. Resirkulering er jo i tiden, Dølo, og det er jo slett ikke slik at pixler koster særlig mye. For å ta det positive først, og det er en del av det her: saken har slett ikke blitt mindre aktuell siden sist, selv om vår KrF-junior-minister-på-et-område-hvor-kun-spesielt-interesserte-gidder-å-bry-seg nok tar hele forbudet mot homoterapi som et sjofelt skudd for baugen. Det er ikke helt ueffent å anta at vår mest selvopptatte minister (Raja, for de som ikke har klart å legge sammen to og to, riktignok i særdeles skarp konkurranse) nok også ser på homoterapi som ganske grei skuring, sett i mot utkast fra høye bygg eller brenning levende i bur, noe han antatt deler med vår KrF-venn. Sett opp mot slike bestialiteter blir din promemoria rene feriekolonien. Og pluss skal du også ha for å ordinere akevitt rund baut. Det kan aldri overdrives imho. Karakteren særdeles gis også for å inkludere både Reservoir Dogs og Dirty Harry. Eastwood var jo ekstremt kåt på Sanda Locke og fokus på det er er et selvsagt pensum i enhver konverteringstersterapi. Men jeg savner et straffeelement og det kan godt hende du må tåle litt refs for at ditt syn kan forveksles med noe sosialistiske tendenser akkurat der. Se til Nord-Korea, Dølo. Lømler som du her omtaler ville blitt avrettet med luftvernkanon promte. Om gaydaren slår ut så er det også slutt med det hele. Om et kryssbandolær eller en liten lærtanga med strategisk plassert analplugg forefinnes gis det slett ingen pardon. Til skafottet uten unødig opphold! Jeg har hørt at US Marines har en spesialleir for overvektige. I løpet av kun seks små uker når de utvalgte matchvekt og vel så det. Spørsmålet et om du bør lage en slik ordning for de mest hardbarka homoene, Dølo? Kraftig lut må til. Husk på hva Stephen Fry (kjent bøg) sa: – Mine første ord, når jeg ble født… Jeg så på min mor og sa «det er første og siste gangen jeg går igjennom en slik». Fødselsunderskuddet er betydelig og alle kluter må settes til.

   1. Kloke ord, Ghost … som vanlig. Jeg skjønner at du savner straffeelementet her, men jeg er jo dypest sett en liberal sjel, og jeg vokste opp på 70-tallet, da mange foreldre insisterte på “fri oppdragelse”… vel, det henger igjen. Jeg er nok litt bløtaktig, men sånn er det .. ikke mye å få gjort med det:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg