DET STORE VEIVALGET

Den absolutt åndsforlatte, muslimske organisasjonen Islam Net er bekymret for vestliggjøring av unge norske muslimer, især unge kvinner… nærmere bestemt det de har øverst mellom lårene. Om å gjøre å forhindre at de blir horete flokser uten hijab… eller vanlige norske jenter, som de fleste av oss sier.
Så bekymret er Islam Net at de har igangsatt et prosjekt med hensikt å skyve unge muslimer inn på den smaleste og mørkeste av alle stier. En kursjustering. På facebook lokker de med denne siden:


LOL multiplisert med et valgfritt tall over ti. Muslimer er født muslimer. Noen er reelle muslimer, men mange av dem er av den nominelle sorten som trolig ikke lar seg lure av Islam Nets suksessformel. De vet nok at Islam Net-bossen Fahad Qureshi er salafist og ønsker seg 1400 år tilbake i tid, til Medina – den gangen Muhammed bøllet rundt, kappet av hoder og jaget førpubertale småpiker.
Fahad Qureshi er Islam Nets grunnlegger og er sannsynligvis den mørkeste mørkemannen i Norge som ikke sitter i fengsel. Forlengst henfarne helvetespredikant Ole Hallesby fremstår i sammenligning som en puslete og sengevætende korgutt.
Jeg gidder ikke tegne Quereshi én gang til. Det får holde med en arkivtegning:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg