GITTE TENKER NOEN TANKER

Ettersom Gitte er min eneste venninne i hele verden, pleier jeg løfte telefonen når hun ringer. Det gjorde hun i går kveld.
– Næmensåhyggelig. Bra med deg, Gitte?
Gitte er ikke av den sorten som kaster bort tid på innledende snikksnakk:
– Jeg satt i bilkø i går.
– Javel.
– Kjedelig. Om å gjøre å tenke på noe som kan få fart på tiden.

– Jeg tenkte så det knaket og forsøkte å begripe det ubegripelige, at cirka 1,8 milliarder mennesker hengir seg til noe så inni griseglufsa formørket og uendelig tåpelig som islam.
– Ambisiøst.
– Mine tanker gikk spesielt til unge, muslimske menn bosatt i Norge, som innenfor rammene av islam ikke har nevneverdig tilgang til jenter med matchende etnisitet, i passende alder.
– Javel…
– Muslimske familier passer jo på sine døtre som de var lastebillass fulle av gull og edelstener, helt til de blir giftet bort til en fremmed og kanskje litt tilbakestående fetter fra landsbygda i Pakistan, eller Somalia.
– Ja, jo…
– De muslimske gutta i Norge er sjanseløse. De blir selvsagt frustrert, og når de ikke har hellet med seg blant norske jenter, finner de utløp for oppdemmet og utilfredsstilt begjær ved knivstikking og ran på åpen gate.
– Men de kan vel bare onanere litt?
– Jada, men det blir ensformig i lengden, og det er ikke alle som liker seg så godt at de vil ha sex med seg selv.
– Hva foreslår du?
– Stortinget bør snarest vise litt realpolitisk styrke, oppheve sexkjøpsloven og gi grønt lys for etablering av subsidierte bordeller.
– Ååå??
– La oss si en femtilapp for litt håndarbeid, en hundrings for  sugejobb og 300 kroner for full overhaling, kanskje et lite tillegg for baklukestikk. Det kommer til å gjøre underverker for disse gutta. De blir blide, hyggelige og joviale … og de slutter med bilbrenning, ran og andre fantestreker.
– Vinnvinn?
– Nettopp. Det vil bli mer populært å gå på bordell enn å oppsøke moskeer med åndsforlatte imamer som tolker Koranen helt bokstavelig. Kriminaliteten vil synke, politiet kan slappe av, færre domfellelser og integreringen vil trolig få et løft.
– Mmm…
– Det vil også kraftig redusere risikoen for selvmordsaksjoner.
– Åååå??
– Bedre med en fugl i hånden enn ti på taket.
– Ehh?
– Greiere og på alle måter enklere å oppsøke et bordell på Holmlia enn å skaffe seg en potent selvmordsvest, spenne den på, oppsøke en klynge vantro og trykke på en bryter med sikte på evig hyggestund med 72 vakre og kåte jomfruer…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg