HEIL TYSKLAND

Av en undersøkelse i anledning holocaustdagen og 75 år siden frigjøringen, fremgår at 20 prosent av den tyske befolkningen synes holocaust får for mye oppmerksomhet.


Noen mener at dette tallet er skandaløst høyt, men om man ser det retrospektivt, kan tallet tolkes som en positiv nyhet, for i tiden 1941-45 var det tallet myyye høyere, kanskje 99,9999… den gangen var det ikke mange tyskere som var opptatt av jøders vel og ve, og den jevne tysker tenkte ikke noe særlig på hvor det ble av alle jødene… de tenkte nok at Heinrich Himmler, Reinhardt Heydrich og Adolf Eichmann var kloke og forstandige menn som best visste hva man skulle gjøre med jøder.
Til sommeren kommer tyskere hopevis til Norge i bobiler. Vi vet foruroligende lite om disse tyskerne, men alle vet at Heinrich Himmler var stormforelsket i Norge og kom hit så ofte han kunne under krigen. Dette vet også Norges omlag 1300 jøder.
Det betyr at til sommeren må alle gode nordmenn være beredt og årvåkne. Hvis man hører støveltramp, høylytt skrål og lyden av skudd, må man rykke ut og identifisere uroelementene: Hvis noen ser ut som en nazist, går som en nazist og låter som en nazist… ja, så er det mest sannsynlig en bobiltysker…

2 kommentarer
  1. Jeg tror nok bobiltyskere, både med og uten støvler, tramp, skrål og skudd, vil være strålende fornøyd med hva de skuer med sine lyseblå. For lyseblå må det være, har jeg hørt. De ser nok ingen grunn til å gripe inn i styringen her i landet når de ser vindturbinene som fyller lommeboken deres. Alle vet jo at Adolf et. Cie. var de første miljøforkjemperne. Og de hadde stor forkjærlighet for reservater av ymse slagsen. Her var ikke naturen unntatt. De ga seg selv til og med en lov for å konfiskere nasjonalparker uten å betale for tomta. De beslagtok og opprettet nasjonalparker på løpende bånd. Ordet nasjonal klinger jo godt i ørene til tilhengere av denne formen for sosialistisk tankegang så ordet nasjonalpark kommer kanskje derfra? Når de først hadde lært seg rutinen for å gi lover uten kny fra opposisjonen (det hjelper fælt på prosessen å ikke ha noen opposisjon) vedtok de også lover for vern av dyr (f.eks. jøder og en del andre var i deres øyne hverken dyr eller mennesker så de var ekskludert men de fikk til gjengjeld et par-tre andre drakoniske lover), humane slaktemetoder av dyr, vern av miljø som f.eks. mot luftforurensing, selv om Krupp og Thyssen sannsynligvis fikk disp, og en rekke andre ting som mange i dag synes er helt knall, f.eks. barnetrygd. Riktignok avskaffet Stortinget barnetrygd like etter krigen som en teknisk finte, for så å vedta det på nytt like etterpå bare for å gjøre det norsk igjen. Nazistene anla også motorveier for å komme raskt og miljøvennlig mellom byene og nasjonalparkene. I det hele tatt var det ikke så stor forskjell på tilhengerne av Det 3. riket og dagens grønne facister. Miljøforkjempere var jo bare forløperen til dagens klimaalarmister og sistnevnte har jo også begynt å snakke om nødvendigheten av å ta livet av mennesker for å overleve. Ikke ulikt hundeelskeren Adolf. Men Adolf snakket ikke så mye om å spise menneskene. Han var jo veganer om ikke annet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg