HOMOFABELEN SOM ENDRET ALT

Her om dagen skrev jeg om den helt fabelfantastiske muslimske himmelen, der 72 kåte jomfruer hele tiden ligger klare for tung og uforpliktende sex.
Jeg fikk en henvendelse fra en leser, som ville vite hvorfor islam holder seg med en slik paradisforestilling, og hvem har funnet på den?
Svaret på første del av spørsmål er ganske enkelt: Muhammed skjønte innerst inne hvor jævlig kjip denne religionen hans var. Han måtte sukre den litt, finne på noe helt uimotståelig og således øke tilslutning. Mer om det senere.
Hvem diktet opp denne jomfruskrønen. Var det Muhammed selv? Jeg kontaktet en hel haug professor emerituser i relevante fag, en enda større haug teologer – hvorav en sogneprest som vil være anonym – og jeg har et syskjenbån på Gjøvik med grunnfag i islamsk idéhistorie, som forøvrig er et meeeget lite fagfelt dekket av noen ganske få og tynne bøker.
Etter mange samtaler og grundig research og flere minutters selvstudium, fant jeg det sannsynlige opphavet til islams fortelling om de 72 jomfruene: Æsop.
Jepp, Æsop… den greske fabeldikteren som levde noen hundre år før Kristi fødsel.
Alle vet at sure 31 i Koranen, også kalt Luqman-suren, refererer til Æsop. Noen lærde tror Luqman er identisk med Æsop, og i Koranen omtales han som en mann med stor visdom skjenket ham av selveste Allah.
For å komme videre må vi vite litt om Æsop. Velkjent er at Æsop skrev fabler, deriblant mange moralfortellinger som leses den dag i dag, eksempelvis Haren og skilpadden og Gutten som ropte ulv.
Men Æsop likte å leve på stor fot, og han tjente ikke nok penger på sine små, oppbyggelige historier. Han skjønte at han måtte skrive fortellinger som folk ville ha – rå porno. Ettersom de fleste grekere på Æsops tid var homser, eller bare tidvis likte å stikke kjeppen sin inn i smågutters rumpestumper, ga han seg til å skrive drøye sexhistorier om menn som har sex med menn, hvorav en av historiene kanskje hadde tittelen:
DE 72 JOMFRUELIGE, MEN INNI GRANSKAUEN KÅTE GUTTENE.
Denne historien solgte sikkert som hakka møkk, men tidens tann er nådeløs og alle de flere hundre tusen kopiene, risset inn på geiteskinn, ble helt nedslitt av lesingen og gikk til slutt i oppløsning og ble til støv tatt av sønnavinden – bortsett fra én, som i 622 ble funnet under en stein i ørkenen bare tre minutters kamelritt fra Mekka.
Hvem fant geiteskinnet med den ekstremt grisete homosexhistorien? Trolig Muhammed selv. Han ble nok svært fascinert av den, og jeg tør ikke antyde årsaken til det – selv om blasfemiparagrafen er fjernet fra straffeloven.
Muhammed forsto selvsagt at religionen han forsøkte å etablere, var tynn suppe kokt i hop på noe herfra og derfra, ingen i Mekka gadd høre på visvaset hans. Han hadde forstått at oppslutning og derigjennom makt bare kunne oppnås ved tvang, grov vold og bestialske drap.
I et sjeldent øyeblikk av innsikt, skjønte han at Æsops elleville sexhistorie var gull verdt. Han fikk tak i en kompis som kunne skrive. Muhammed dikterte og redigerte denne grisete fortellingen til en uimotståelig story om en himmel der 72 usannsynlig vakre og ekstremt kåte jomfruer byr seg frem flere timer i døgnet enn det er timer i døgnet, i en himmel så vidunderlig vakker at det nesten ikke går an.
Så dro han til Medina og da ble det en annen dans. Dundrende suksess og i takknemlighet til Æsop, beæret Muhammed den forlengst døde fabeldikteren med en egen sure i Koranen.
Muhammed hadde ikke så veldig lyst til selv å bli drept i kampen mot vantro, men soldatene hans – de kunne ikke komme fort nok til himmelen.
Resten er historie, og den dag i sprenger muslimer seg til himmels, eller knivstikker noen slik at politiet må gripe inn og avfyre dødelige skudd… som i London for en uke siden.
Ups, klokka er mange. Rekker ikke skrive mer. Snart kirketid. Tjallabais… go’ søndag.

4 kommentarer
  1. Artig teori, Dølo. Ser slett ikke bort fra at din teori er minst like sannsynlig og uansett mye mindre absurd enn mye annet som er kommet fra den arabiske halvøy i tidens fylde. Men når du først har slått inn i folkeopplysningens tjeneste, kan du kanskje også svare litt på hvorfor ingen stiller spørsmål ved denne lovede belønningen om 72 gudsjammerlig kåte jomfruer. Hvorfor er det ikke et oppegående muslimsk hode som like før glidelåsen i bombevesten lukkes spør sin sjefsterrorist: “Gitt denne storslåtte belønning med 72 jomfruer og gode greier, hvorfor foretar du ikke selvmordsbombingen selv? Hvorfor ønsker du å tilgodese meg denne belønningen og vil du ikke ha den for deg selv så raskt som mulig? Hvorfor så egalitær til min fordel gitt at du er sjefsterrorist og ikke særlig egalitær sånn ellers?” Det burde jo være en slags syretest, synes jeg. Og når du først er inne på tema, Dølo, hvorfor tror du ingen har bedt om forskudd? Kanskje bare en 7-8 jomfruer her i levende livet før du tar steget opp til himmelen? Sånn bare for å kjenne på saken(e)? Rent personlig tror jeg ikke det i praksis er så veldig stor forskjell på 72 og fire-femogseksti jomfruer. Onde tunger vil forresten ha det til at det er mer styr enn nytte med jomfruer uansett, men det kommer vel helt an på hvordan man tar dem, unnskyld, tar det, mente jeg. God søndag, Dølo.

   1. Meget innsiktsfulle betraktninger, Ghost… og store spørsmål ikke enkle å besvare. Men det kan tenkes at mye av svaret ligger i det faktum at muslimene aldri har hatt noen opplysningstid og derigjennom tror på de rareste saker og ting, inkludert himmelen med de 72 villige jomfruer:)

  2. Angående disse jomfruene.. Dette med deres rolle i det muslimske paradis, blir jo svært så attraktivt fremstilt, men som en liten fotnote, vil jeg bare gjøre oppmerksom på muligheten for at Allahs tjenere blir kraftig manipulert..
   For det har seg jo slik med dette flerkoneriet at det skal svært mye til for at ei dame forblir ugift, – hvilket jo må sies å være en betingelse dersom en er ute etter å finne ei jomfru i voksen alder..
   – Så om en kobler det faktum at det skal enormt mye til for at ei dame ikke skal få seg en mann/bli gift til det faktum at det kun er blandt de ugifte en har mulighet til å finne disse jomfruene.. – Og siden det her dreier seg om paradis, må det nødvendigvis dreie seg om de som har dødd ugift og urørt..
   – Jeg mener.. Hvor inn i granskauen uskjønne må vel ikke disse jomfruene være, da!? Når de ikke engang har evnet å bli kone nr 3, 4, 5… – Men det er vel en grunn til at Allah har sørget for at hans kvinner holder munnen lukket, for dette er det ingen som har tenkt på, -for det måtte jo ei dame til for å klare det (mwwhaha)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg