HVA MED EMMA T. ?

Ikke utenkelig at ledelsen i barnevernet i Bærum er nervøs og håper Märtha og sjamanen ikke slår seg sammen under samme tak i Lommedalen. Det forstår jeg, man vil jo nødig blande seg i kongefamiliens indre og kanskje pikante anliggender, og helst vil man unngå røffe hastevedtak, utrykninger med politiets bistand og svære presseoppslag, men hensynet til barnets beste kommer først. Emma Tallulah er 13 år. Sårbar alder. Formende år.
Av forståelige grunner kan ikke pappa Ari gripe inn. Av kongefamilien kan en ikke forvente så mye action. Kronpen virker litt veik, og kongen … ja, Harald er kul og jovvvial, men han er i livets desember og trives nok best med stille dager uten dramatikk. Hva Sonja tenker, vet bare hun selv … men jeg ser ikke for meg dronningen råkjøre i 120 fra Slottet til Lommedalen etter gråtkvalt bekymringsanrop fra Emma Tallulah.
Mette-Marit er ei jordnær sørlandsjente som har vært ute sommerdag før, men hun er for hvit, for lys. Hvis hun skulle gripe inn, ville det ble oppfattet grovt rasistisk og man måtte regne med skandaleoppslag i alle landets aviser hvori sjamanen uttaler at Norge er det mest rasistiske landet i hele verden.
Märtha som alenemor er nok greit, men Durek attpå? Ehh … usikker. Det kan bli for mye, frykter jeg. Hva om Emma Tallulah en dag føler seg veldig dårlig … 40,5 i feber, sprutoppkast, svære blemmer over hele kroppen og hvilepuls pålydende 120? Ambulanse i fykende fart, eller henger bare stefar Durek en medaljong om halsen hennes og trekker i ukelønn et halvt år – til medaljongen er nedbetalt?
Det er trolig sånne ting barnevernet i Bærum tenker på.
Ennvidere må en påregne bekymring for Emma Tallulahs utdannelse. Heldigvis har Märtha avviklet engleskolen sin, men hjemmeundervisning? Man ser ikke gjerne Durek ta på seg kontaktlærerjobben og utarbeide en studieplan like langt fra opplæringsloven som sola er fra månen. Man kan simpelthen ikke ha en lærer som hevder å kunne snu og vende og bøye og tøye atomkjerner, trikse med protoner og nøytroner og kanskje for moro skyld ta et par elektroner på hælen.

Og så er det noe man bare må … ja, jeg vegrer meg, men vi kan ikke la det ligge: Dureks sexvaner.
Ja, han har selv – via sin podkast – redegjort i detalj om hvorledes han og Märtha har sex. Han holder på og holder på i timevis i strekk, holder igjen, holder igjen og holder igjen … Märtha vil at han skal komme, men ikke denne karen, nei.. han holder på og holder på og timene passerer.
Durek sier at dette kan skje tre, fire ganger daglig. Hvis man regner på det, blir det lite igjen til andre sysler i løpet av et døgn, men hva har det med Emma Tallulah å gjøre?
Vel, Emma T. ønsker nok å se moren sin av og til, i det minste et lite gløtt. Dessuten vil barn flest ha foreldres sexliv på avstand, og ingen vegger er helt lydtette…

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg