HVIS NOE…

… ser ut som en islamist, snakker som en islamist og i grove trekk oppfører seg som en islamist … ja, da kan det meget vel være tale om Fahad Qureshi.


Han er lyseslukker av obskur sort og leder organisasjonen Islam Net som – hvis den hadde hatt carte blanche – trolig hadde innført  daglig halshugging av vantro på Eidsvolls plass, med jevne mellomrom pælmet homofile fra taket på Oslo Plaza, innført lovpålagt bruk av hijab på jenter fra fødselsøyeblikket, omgjort Stortinget til moské og pimpet opp statsministerboligen til kalifkåk.
Islam Net har kjøpt en eiendom i Groruddalen hvorpå en stor bygning. Kjøpesummen er bortimot 60 mill, og mange er bekymret for hva disse fundamentalistene kan finne på av faenskap på dette stedet.
Flere politiske partier er skeptiske, og FrP vil forhindre at Islam Net etablerer religiøst aktivitetssenter for barn og unge. Biljard, datarom, lydstudio og treningsapparater er nevnt, men muslimer er muslimer og hva om det utarter til knallhard koranskole uten friminutt, men med hovedfagene bombeproduksjon, sabel- og knivkvessing og halshugging simulert ved hodeavskjæring av griser og hunder – og kanskje valgfagene norsk for nybegynnere og innføring i enklere matematikk.
FrP vil ta dette eiendomskjøpet opp i Stortinget, forsøke å få med seg flertallet på stans av Islam Nets aktivitetsplaner på angjeldende eiendom.
Fahad Qureshi tilbakeviser selvsagt alles bekymringer og juridisk fagmedarbeider i Islam Net, Mahir Osman, forklarer de vantros motstand slik:


Man får undertiden inntrykk av at tåpeligheter sitter løst blant muslimer. Fobi er samlebetegnelse på irrasjonelle angstlidelser kodet F 40 i ICD, et klassifiserings- og diagnosesystem utarbeidet og jevnlig oppdatert av Verdens helseorganisasjon.
Fobi er altså noe sykelig, men å mislike, eller nære avsky for islam er meget åndsfriskt og rasjonelt, på samme måte som det er helt i orden å mislike nazisme, kommunisme og andre livsødeleggende ideer og ismer.
Å definere islamofobi er således henimot ulaseggjørlig, men om man likevel vil gjøre det: Islamofobi er en tilstand hos et menneske som vet mer om islam enn muslimer liker og gir uttrykk for det.
Forresten: Jeg har aldri hørt om begrepet islamofili, sikkert fordi ikke så mange liker islam, bortsett fra muslimer, konvertitter og noen raddiser, deriblant stortingsrepresentant Karin Andersen fra SV.
Go’ helg..

1 kommentar
  1. Herregud, de kan serr ikke tro at Islam net legger drøye 60 mill på bordet for at avkommet skal få et sted å spille biljard, trene vekter osv tilsvarende de ungdomsklubber som allerede eksisterer!? Hadde disse folka vært velintegrert nok til å tillate slike aktiviteter, ville de jo gått på de allerede eksisterende stedene forlengst.. Det får da være grenser til godtroenhet her!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg