JA TIL MANGE KONER

Minotenk (Minoritetspolitisk tenketank) er en svær beholder der mange gløgge mennesker sitter og tenker veldig mye og klokt om integrering og det multikulturelle Norge.
Jeg vet ikke, men noen mener at dette er å ta litt hardt i og sier Minotenk bare er et forum for utklekking av ideer med sikte på ytterligere legge til rette for islam og muslimer her til lands.
Konvertitt og leppestiftmuslim Linda Noor er tankfører og mener at muslimske menn i Norge bør få ha lov til å ha så mange koner som mulig. Flerkoneri er forbudt i Norge, men kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby (V) mener også at muslimske menn må få ha mange koner, i henhold til islamsk skikk… hvilket betyr at de kan ha fire stykker.


Venstre-folk mener mye rart, og Melbys utspill er ikke overraskende. Det er jo blitt slik i årenes løp at islam blant de fleste politikere anses spesielt verneverdig; muslimene må behandles særskilt, og samfunnet må organiseres slik at muslimene har det best mulig, slik at eksempelvis muslimsk ungdom kan rane, knivstikke og sette fyr på biler uten at noen bryr seg så mye og skriver i avisene om det.
Har Noor og Melby konsekvensanalysert sitt forslag om flerkoneri? Alle vet at henimot ingenting i hele verden er mer kvinnefiendtlig enn islam, og muslimske menn denger sine hustruer rett som det er… og i noen tilfeller ender det med død og pine.
Verdens Gang har tilvirket en oversikt over partnerdrap i Norge i tiden 2000 – 2020. Der fremgår at 49 prosent av disse drapene er utført av innvandrere, som i 2019 utgjorde 14 prosent av befolkningen… innvandrere fra Iran, Irak, Afghanistan, Eritrea og Somalia er i teten.
Det er jo en kjent sak at jo mer øl man har i kjøleskapet, desto mer drikker man. Hvis man har én kone og banker henne, er det da ikke rimelig å anta at man banker og slår fire ganger så mye om man har fire koner?
I teorien, ja. Men praksis? Kanskje Noor og Melby er lurere enn vi tror, kanskje har de resonnert slik:
Muslimske menn med fire koner må spre volden. Volden blir så å si uttynnet, på samme måte som trøndersk hjemmebrent blir drikkelig hvis den tynnes ut med mye blandevann. På den måten unngår man at de stakkars muslimske damene avgår ved døden. Altså: Noen blåveiser og ørefiker i ny og ne, men ingen konedrap.
Ække så dumme, de damene… Linda Noor og Guri Melby.

1 kommentar
  1. Haha..
   Nedkomststønad på noenogåttitusen kroner en gang i året til hver kone ( de er selvsagt hjemmeværende), barnetrygd i lange baner… jeg synes jeg ser det.

   Det finnes forresten minst et par steder på kloden der kvinnene styrer og kan ha flere ektemenn…hmmm

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg