JENTA SI, DET…

You are very very fucking sick and really fucking ugly.
Helt uenig, jeg synes Pia Olden er en meget pen, ung dame med et skøyeraktig smil.. og hun virker frisk som en fisk.
Fucking cunt.
Udokumentert ufinhet.
Dette er bare to av en hel haug hatmeldinger tilsendt Pia Olden (18) fra tastefantaster over hele verden, etter at hun hadde lagt ut på facebook noen bilder av  kjøttstykker pent anrettet på fat.
Kvinnelig samforstand? Ja, jeg mistenker at flesteparten av disse meldingene kommer fra plantespisende kvinner; de er jo i flertall blant fundamentalistiske dyreelskere.
Kjøttet hadde tilhørt hesten hennes, Drifting Speed… men det var før den måtte avlives etter en skade. Olden brukte den som ridehest. Da den ikke lenger dugde til ritt, ble den mat. Gjenbruk – svært bærekraftig og tidsriktig.

Hun er kokk og tenkte nok at det er for ille å la en hel hest gå til spille, og alle som har smakt hestekjøtt, vet at det er smaker godt.
Bra dame, Olden. Hun er ei sånn jente gamle Norge vil ha og alle menn ville hatt som datter. Hun skjønner hvor maten kommer fra. Hun forstår at dyr må dø for at vi skal spise kjøtt.
Vedder på at halvparten av de som plager Olden med ekle facebook-meldinger er hundeeiere, og er det noen som bør holde kjeften sin, er det dem. Fillebikkjene blir foret og dullet med i 10-15 år, til de er rammeskeive av kreft og elde.. så går det ennå to år før eieren hikstende av gråt bringer “verdens søteste hund” til veterinæren for aller siste gang.
Disse bikkjene har ikke gjort det minste grann nytte for seg. Unntakene er de få som jobber i politi- og tolletaten, og de som skaffer seg utdannelse og vier livet sitt til å hjelpe blinde, svaksynte og funksjonshemmede.
Men resten av av landets omlag 600 000 bikkjer gjør ikke annet enn å bjeffe i utide, snuse hverandre i ræva, bite småunger, pisse på lyktestolper og drite i veikanten… og en vanlig huskatt fanger flere fugler i løpet av én uke enn en engelsk setter greier i løpet av hele livet.
Bikkjeeiere bør faen skjære meg skjerpe seg og tenke på bærekraftig gjenbruk. Legg til side de barnslige føleriene, avliv drittbikkja før kjøttet blir for seigt.
Mange kjøttkaker i en golden retriever, og hva med en saftig beaglebiff med pommes frites, bérnaisesaus og smørfrest asparges…

9 kommentarer
    1. Bør vi ikke da også innføre spising av familiemedlemmer når de dør? Slipper bruke dyrebar matjord til begravelser.

      (Katten min tar svært sjelden fugl, faktisk ikke en i året en gang. Mus derimot….mange i året! Det kryr av både fugler og mus i strøket)

    2. Bra du gir en liten oppreisning til Olden, Dølo. Hun kan trenge det etter å ha vært utsatt for snowflakes totalt frikoblet fra alle realiteter. Slikt skal altså være menneskehetens håp og fremtid. Yeah, right… Da går jeg heller for Olden, gitt. Apropos, artig også med han professoren som mente vi burde spise mennesker i klimahysteriens navn. Helt uten tanke på kuru og andre skumle sykdommer. Personlig mistenker jeg at professoren egentlig mente at det var “klimafornekterne” som skulle spises. Men jeg hørte aldri noe om at han fikk pepper fra snowflakes for sitt synspunkt. Jaja, grei måte å ordne opp med opposisjonen i alle fall. Men hvorfor har plantespiserne så utrolig sterkt behov for å fortelle verden at de er plantespisere? De navngir til og med maten sin med kjøttrelaterte navn som nøttebiff og vegetarburger.

    3. Innertier! Du er like glad i hunder som meg;.)

      Det er ikke så ofte jeg oppsøker større samlinger med flere mennesker, men blir det klein “skrape gaffel i tallerken” stemning har jeg yderst god erfaring i å fortelle at alle barn bør kunne ribbe rype eller annet fjærkrè innen de er tre år og før de er fem år bør de ha deltatt på sin første slakt. Det er i min verden minimum for å skape en forståelse for at ikke mat er født i en frysedisk.

      Ovennevnte utsagn skaper umiddelbar stillhet, noen sekunder etter føler jeg meg som Moses som delte Rødehavet; simpelthen fantastisk å se hvilke følelser som settes i sving. Jeg har lært mine barn dette og tror ikke de har tatt nevneverdig skade av å lære det – før alt for mange forteller dem at dette er “barbarisk”. Vi bor jo tross alt i Oslo…

      1. Jeg var så heldig stilt i oppveksten at jeg fikk delta i slaktingen på mormors gård. Jeg var som en hauk etter sauetunge. Moren min måte øyeblikkelig etter sauens ufrivillige dødsfall skjære ut tunga og koke den til meg. Jeg gaflet den i meg:)

    4. Nå har det seg slik at jeg er klissening om hestespising. Men jeg har faktisk 3 100prosent utehunder som gjødsler og steller rovfugl, rev og mink/ mår. Bikkjene er ikke helt overflødig her ihvertfall. Jeg har som du vet andrine? Og over 600 andre. Bærsj er bra…når.dyra dør får fluefiskere magott

    5. Heihei, sjølvaste Olden her. 😁 Veldig koselig å lese at du skriver så mye fint og oppmuntrende. Selv om hendelsen fant sted for 10måneder siden, er jeg fortsatt preget av den. Ikke i negativ forstand, jeg har vokst mye. Nå har jeg flyttet på tvers av landet, kjøpt igjen min gamle hest, hun som var min aller første ponni. Og tar siste året som kokkelærling. Takk igjen, moro å lese! 😁

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg