KREKARLSLIG

Facebook har nappet ut en tekst omhandlende britiske Tommy Robinson, skrevet av stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen. Begrunnelsen er slik:
Vi tillater ikke innhold som uttrykker støtte for eller gir ros til grupper, ledere eller personer involvert i organisert hat. Vi har fjernet Per-Willy Amundsens innlegg fordi det bryter med våre retningslinjer for hatefull ytringer.
Det var som bare faen… for jeg hadde nemlig tenkt å skrive et rosende innlegg om mulla Krekar og hans møte med pressen i anledning gårsdagens fengslingsmøte i Oslo tingrett. Han var meget blid, smilte bredt og svarte så mye han ville på alle spørsmål, men best av alt:
Han var så stilig kledd… svart går jo aldri av moten, og det stripete og meget raffe hodeplagget med frynser ved ørene var som designet til hans velpleide skjegg.


Ettersom jeg er meget interessert i klær og moter, hadde jeg tenkt å skrive et lengre innlegg om mullaens sikre klessmak, men det går jo ikke. Mulla Krekar er jo dømt for terrorplanlegging, dessuten er han dypt involvert i organisert hat, for han er jo muslim og alle vet at muslimer hater de som ikke tror noe særlig på Muhammed og vil drepe dem, de hater homofile og vil gjerne kverke dem snøggast råd, de hater kvinner så mye at mange av dem blir steinet til døde… for ikke å snakke om jøder som de lærer å hate rett etter navlestrengkutt og vil avlive så snart de er store og sterke nok. I tillegg hater de klitoriser, de vil helst skjære dem vekk i god tid før døtrene deres når puberteten.
Synd at Facebooks folk er så strenge, hadde vært artig å skrevet en rosende og godt begrunnet utredning om mullaen og hans klesvaner…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg