MÅKER ER MÅKER ER MÅKER

Det stunder til stortingsvalg og det kan virke som om noen politiske partier værer stemmer og konkurrerer om hvem som besitter mest forakt for liv.
MDG vedtok på sitt landsmøte standpunktet rett til selvbestemt abort til uke 18. Arbeiderpartiet vedtok det samme, men SV og Rødt drar fra … kliner til og vedtar kraftig utvidelse av abortloven, slik at kvinner gis retten bare James Bond har hatt – license to kill. SV og kommunistene vil innvilge kvinners rett til selvbestemt abort til uke 22.


Drøy kost, men SV har røtter i hjerteløs stål- og betongkommunisme og Rødt er kommunister … og alle vet at Stalin, Mao og Pol Pot pleide fjerne det som ikke passet inn.
Et 22 uker gammelt foster er gjennomsnittlig 27 cm langt og veier 450 gram (babyverden.no). Det lille mennesket er i ferd med forberede seg på en røff og tøff verden der ute, det utvikler immunsystem – men mot abortinngrep er det selvsagt sjanseløst.
Oppsummert og rundet av til nærmeste, sannsynlige prognose: Menneskefostre går en mørk fremtid i møte.
Dyrs velferd, derimot, er ivaretatt ved lov. MDG er mer opptatt av dyrs velbefinnende enn menneskers, de vil avvikle all jakt og frede sjøpattedyr, og noen – ikke bare i NOAH – mener at vi må slutte å fiske fordi fisken føler seg ille til mote ved å bite på kroken og blir veldig nedfor. Hvis den blir fisket opp og lagt i båten, ligger den og gisper etter luft til den dør. Fryktelig. Hvis den unnslipper kroken med en rift i tunga, blir den traumatisert for resten av livet, og det finnes jo ikke psykoterapeuter i havet.
Sist søndag ettermiddag var en mann i Sandnes ute en tur. Han ville mate ender og svaner, men så var det bare det at en frekk og nebbete måke blandet seg inn og ville knabbe maten. Mannen ble irritert og tok tak i måken, ristet den litt og slengte den på sjøen. Måken gikk ut av tiden, som det heter i nekrologer.
Jeg orker ikke guugle antall aborter årlig i Norge, men måker er måker er måker og hvem har ikke tidvis hatt lyst til å kverke en av dem.
Noen ser det ikke slik, men så måkedrapsmannen som matet ender og varslet politiet – som rykket ut.
Mannen er avhørt. Sak er opprettet. Han kan vente seg straff, trolig en saftig bot og streng beskjed om å ikke kverke flere måker.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg