MANNEN SOM GLEMTE BRYLLUPSDAGEN

Tom Hagen og kona hadde bryllupsdag 25. oktober 2018, da hadde de vært gift i 49 år. Men sett slikt… mannen hadde glemt hele dagen, kona ble nedfor og sendte via sin telefon noen klagemeldinger til en venninne, som svarte at det er ganske vanlig å glemme sånt, men Anne-Elisabeth Hagen syntes likevel det var ille at mannen kunne unngå å huske en slik viktig dato.
Stemningen mellom disse ektefellene kan ha vært ganske uggen. Det ble ikke noe markering av den store dagen. Politiet er svært interessert i omstendighetene. Tenk å glemme bryllupsdagen… utilbørlig! Politietterforskerne resonnerer kanskje slik:
Tom Hagen har jobbet lang dag, kommer hjem til en gretten hustru som sutrer og klager på at mannen hennes er ufølsom og har glemt bryllupdagen. Hun har ikke giddet å lage middag, i stedet gråter hun, kjefter og smeller og gir seg til å kaste omkring seg med kopper og asjetter fra Porsgrunn Porselen, hyler og skriker og bæljer og sparker så hardt i pianoet at det klynker og klimprer sørgmodig i flere minutter.
Dagene går og den glemte bryllupsdagen er ikke glemt, og 31. oktober blir det brått for mye for ektemannen som er i ferd med å henge opp et bilde over peisen. Han har i høyre hånd en hammer…
Vel, når man ikke har noe lik og ingen nevneverdige spor, får man nøye seg med glemte bryllupsdager.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg