MINNIE MUSLIM

Muslimer og andre som liker å emballere hodet i tekstiler mener at lover og regler om utstedelse av pass er diskriminerende og ondsinnet angrep på religionsfrihet og derigjennom innmari rasistisk. Det er nemlig slik at gjeldende regelverk foreskriver passbilde eksponert slik at ørene synes. Meningen med passbilder er at de skal gi best mulig gjengivelse at passinnehaverens utseende, og ører er visstnok like identitetssikre som fingeravtrykk.
Mange muslimer har såvidt overlevd nærhet til selvmordsbombere som i tettbygd strøk har detonert hjemmelaget sprengstoff iblandet rustne spikere, skruer, muttere, gamle tennplugger og biffbestikk. Hvis man har store ører (mange muslimer har det), er sjansen stor for at de etter en slik eksplosjon blir ganske fillete og hullete.


Har man vært så uheldig å miste ørene, har man kanskje måttet tilpasse og montere øreproteser… eller løsøre, som noen benevner det, og det vil jo være prima id-markør høyt verdsatt ved alle passkontorer i hele verden.
Noen vil hevde at dette er et nokså søkt eksempel, men la oss si at Minnie Mus vil ut og reise og rett i forveien er blitt muslim, til irritasjon for Mikke som liker at Minnie går omkring med kort kjole som ikke dekker noe særlig og gir ham dagstadig adgang til hennes truseløse og sikkert svært fuktige musemus.


Så går hun til passkontoret med subbesid chador og hijab stramt knyttet rundt hodet. Alle skjønner at det blir helt galt, det er jo ørene som er Minnies signatur.
Ingen passkontrollør vil kjenne henne igjen om hun tar av seg hijaben, og det kan jo skje hvis hun plutselig ikke gidder være muslim mer, men heller ei slik gla’tøyte hun var før, med lårkort kjole, utildekket kjønnsorgan, horesminke og lummert soveromsblikk i retning vekselvis Mikke, Langbein, Spøkelseskladden og politimester Fiks.

3 kommentarer
  1. *dævver*

   Dette var virkelig dagens, ass (haha)

   Nei, ønsker de å bli borgere av kongeriket Norge får de tilpasse seg deretter. Jeg har i det hele tatt intet rom for at vi skal begynne å gjøre endringer i vår kultur og hverdagsliv av hensyn til nyankomne. Enten får en tilpasse seg de regler osv som gjelder her, ellers får de rett & slett pakke snipsekken og velge seg et land hvor deres interesser og vaner blir ivaretatt. -Du og jeg får hverken dekke ansikt eller hår, og ei heller skal de. Enkelt & greit. 😉

  2. Hvis norsk lov sier at du må vise fitta di på passbilde, så må du holde kjeften din og vise fitta di på passbilde. Eller leve uten pass. Så enkelt er det. Muslimene finner bestandig noe å klage over. De kommer hit for å få hjelp, fordi de har ødelagt sine egne land fullstendig. Og etter at vi har gitt dem tak over hodet og mat, så maser de og krangler om hver eneste lille ting de kan krangle om. De skal hele tiden ha spesielle rettigheter, fordi de er jo bare så jævlig spesielle. Møter de en lov de ikke liker, så setter de himmel og helvete i bevegelse til de får viljen sin. Og folk lurer på hvorfor nordmenn avskyr muslimer, for et mysterium. Er det èn ting nordmenn ikke tolererer, så er det gnåling og mas om spesielle rettigheter. Følg norsk lov eller kom dere for helvete ut av landet. Når man er så fin på det at man ikke kan vise ørene sine, da finnes det ikke håp. Da er man så jævla ødelagt i hodet at det ikke finnes håp. Ører for svarte helvete! De gnåler om ører!! Man blir så eitrende forbanna av denne forferdelige og barnslige oppførselen. Jeg forstår bedre nå hvorfor alle muslimske land går rett til helvete.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg