OMATT OG OMATTATT

De minst populære innbyggerne her til lands er hvite, heteroseksuelle menn mellom 40 og 50 år uten nedsatt funksjonsevne.
Rent svinehell at jeg selv er over 50 og har nedsatt funksjonsevne. Det høyre håndleddet mitt er nemlig litt forstuet. Det betyr at jeg er henvist til bruk av venstre hånd når jeg løfter halvlitere med øl opp fra bordet og til munnen. Det var akkurat det jeg holdt på med da jeg i går ettermiddag satt på en pub i byen der jeg bor.
På bordet ved siden av satt to hvite menn jeg antok til å være mellom 40 og 50 år et sted, og jeg syntes de virket svært funksjonsfriske. De svingte halvliterne sine lett som bare det.
Det var ikke så lang avstand mellom mitt og deres bord. Jeg kunne ikke la være å høre samtalen de to imellom:
– Jeg måtte bare pælme henne ut.

– Ja, for faen. Hun var slumsete med husarbeidet og greide ikke engang koke fårikål’n skikkelig. I stedet for hel pepper brukte hun masse sånn rart krydder fra der hun kommer fra.. og i bingen var hun ganske kjedelig og uten raffinement. Hun vokste jo opp på landsbygda…
– I Thailand?
– Ehhh.. ja, Thailand. Nei, nå surrer jeg fælt, hun var fra Filippinene… ehhh… nei, det var Thailand, tror jeg.. ehh, faen… det går litt i surr. Samma det, jeg ble i alle fall kvitte henne.
– På den vanlige måten?
– Jepp, griseflaks at jeg ikke bor så langt unna nærmeste krisesenter.
– Hvordan reagerte hun.
– Litt sur og grinete, men det går over. Sånne thaidamer er ikke langsinte og krisesenteret er en pen, gammel villa i et godt strøk. Jeg tror jaggu det er epletrær i hagen der, også. Hun får det fint der.
– Og nå er du singel igjen?
– Jepp, men jeg drar snart avsted igjen.
– Thailand igjen?
– Næhh.. litt lei thaitøyter nå. Jeg har bestilt tur til Vietnam. Reiser om tre dager. Blir spennende. Gleder meg…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg